SBL002
A vákuumkeverés a legjobb módszer az ételek összeturmixolására és az összekevert összetevőkből előállítható maximális enzimmennyiség felhasználására.
A vákuum lehetővé teszi az összes összetevő tökéletes összekeverését a kész italban, és hosszabb ideig élvezheti, mielőtt a folyadék szétválik a habtól. A hagyományos keverés nem tudja megakadályozni a „nehezebb folyadékok” lerakódását a tartály alján, elválasztva az üveg felső részén maradó „könnyebb” cellulóztól / habtól. Az eredmény egy színesbb, levegősebb ital, amelynek textúráját mikrobuborékok egészítik ki. A vákuumkeverés tökéletes zöld turmixokhoz, mártásokhoz, tejitalokhoz, zöldségleveshez és krémes kenhető készítményekhez.
A vákuum lehetővé teszi az összes összetevő tökéletes összekeverését a kész italban, és hosszabb ideig élvezheti, mielőtt a folyadék szétválik a habtól. A hagyományos keverés nem tudja megakadályozni a „nehezebb folyadékok” lerakódását a tartály alján, elválasztva az üveg felső részén maradó „könnyebb” cellulóztól / habtól. Az eredmény egy színesbb, levegősebb ital, amelynek textúráját mikrobuborékok egészítik ki. A vákuumkeverés tökéletes zöld turmixokhoz, mártásokhoz, tejitalokhoz, zöldségleveshez és krémes kenhető készítményekhez.