THE VAC Q™

Főbb jellemzők

ID PRODUKTU: 41009714

SBL002

A vákuumkeverés a legjobb módszer az ételek összeturmixolására és az összekevert összetevőkből előállítható maximális enzimmennyiség felhasználására.

A vákuum lehetővé teszi az összes összetevő tökéletes összekeverését a kész italban, és hosszabb ideig élvezheti, mielőtt a folyadék szétválik a habtól. A hagyományos keverés nem tudja megakadályozni a „nehezebb folyadékok” lerakódását a tartály alján, elválasztva az üveg felső részén maradó „könnyebb” cellulóztól / habtól. Az eredmény egy színesbb, levegősebb ital, amelynek textúráját mikrobuborékok egészítik ki. A vákuumkeverés tökéletes zöld turmixokhoz, mártásokhoz, tejitalokhoz, zöldségleveshez és krémes kenhető készítményekhez.

Letöltés

35990 HUF
Kiszállítjuk Önnek, akár 2 munkanapon belül
Utolsó darab
Automatikus kikapcsolás, miután a maximális mennyiségű levegőt kiszívták a tartályból
Kompatibilis az SBL920, SBL820 és SBL620 keverőkkel
4xAA elemek
Az enzimek maximális mennyiségének hasznosítása

A vákuumkeverés a legjobb

A vákuumkeverés a legjobb módszer az ételek összeturmixolására és az összekevert összetevőkből előállítható maximális enzimmennyiség felhasználására.
  • Vákuumos csatlakozó könnyű és levegős smoothies készítéséhez, amely maximálisan megőrzi enzimeket
  • 4x1,5 AA elem (nem tartozék)
  • Kompatibilis az SBL920, SBL820 és SBL620 keverőkkel.
  • Automatikus kikapcsolás a maximális levegőmennyiség eltávolítása után a tartályból
  • A vákuumrögzítést nagyon könnyű rögzíteni a turmixgép-tartály fedeléhez
  • Teljesítmény: 4xAA 1,5 V-os akkumulátorok (nem tartozék)
  • Méretek: 91 x 58 x 58 (magasság x szélesség) mm
  • Súly: 0,18 kg
AUSZTRÁLIÁBAN TERVEZETT és világszerte ismert

Kapcsolatba lépni

A fő márkanév, Breville, mely különböző piacokon lokális márkanevek alatt fogalmazott, így segítve az anyacég üzleti stratégiáját
Az Európai csoport márkaneve így a Sage lett, mely Európa szerte támogatott lesz az elkövetkezendő években.

Receptek

Grillezett steak borjúból grillezett kukoricával és fokhagymás vajjal
Forró csokoládé
Füst – mint alapanyag a konyhában